Menu Sluiten

Portofoons

Analoge portofoons

Al sinds decennia worden portofoons gebruikt voor de communicatie tussen mensen. Professionele portofoons worden gebruikt in de beveiligingssector, industrie. De analoge portofoons kunnen afgeluisterd worden door andere gebruikers.

Digitale portofoons

De markt verandert en de kwaliteit ook, daardoor is de markt aan het overstappen op digitale portofoons (DMR). Deze digitale portofoons bieden veel voordelen ten opzichte van analoge portofoons. Een digitale portofoon is niet eenvoudig af te luisteren, waardoor medegebruik en/of afluisteren bijna niet meer aan de orde zijn. Met een digitale portofoon kunt u tekstberichten versturen zoals bij een alarmontvanger. GPS plaatsbepaling en man-down zijn mogelijkheden om medewerkers te beveiligen met digitale portofoons.

VOIP portofoons via WiFi

De nieuwe ontwikkeling van de Smart Portofoon maakt gebruik van het bestaande 2G / 3G / GSM netwerk en niet van traditionele UHF of VHF frequenties. De dekking is vele malen groter en de geluidskwaliteit is beter dan analoog. 

Afhankelijk van de gekozen GSM provider heeft u een landelijke of internationale dekking met uw portofoon. U hoeft niet te investeren in een eigen infrastructuur. Geen vergunningen, enkel alleen een extra abonnement bij uw huidige GSM aanbieder.

Vanaf 200 euro voor een portofoon kunt u diverse locaties met elkaar laten communiceren.

Huren portofoon

Portofoons huren is de manier om de communicatie op uw evenement goed te laten verlopen. Meer dan 500 portofoons in samenwerking met diverse partners kunnen in korte tijd een professioneel netwerk opbouwen. Portofoons hebben namelijk als voordeel ten opzichte van mobiele telefoons dat het bereik in vrijwel alle situaties uitstekend blijft.

  • Professionele portofoons zijn te huur tegen een scherp tarief.
  • Professionele portofoons
  • Scherpe verhuurtarieven
  • Advies op maat voor elke situatie
  • Bezorging en retournering per koerier mogelijk ( tegen meerprijs)

Wij hebben een drietal professionele merken portofoons in de verhuur. Kenwood, Icom, Motorola .