Menu Sluiten

BHV

Bedrijfs Hulp Verlening is een terugkerend aspect voor elk bedrijf. En als het dan toch geregeld moet worden, dan het liefst op een goede en professionele wijze. Bij YellowCom kunnen wij uw zorgen wegnemen en het kostenefficiënt uitvoeren.

  • Voor u opstellen of aanpassen BHV/ ontruimings-/ calamiteitenplan op basis van RI&E
  • Levering, onderhoud, controle van noodverlichting en blusmiddelen en veiligheidssymbolen
  • Advies, aanschaf en/of onderhoud van uw AED en verbandkoffers / verbandmiddelen op
    basis van de bedrijfsactiviteiten.
  • Trainen van uw medewerkers voor BHV/EHBO en/of reanimatie
  • Uitvoeren van BHV-oefeningen (ontruimingsoefening) los van de training / herhalingstraining
  • Jaarlijkse update van alle noodplannen

BHV- ABC Tassen

Voor een grote evenementen en/of uitgaanscentrum hebben wij een complete ABC tas ontwikkeld op basis van de laatste Oranje-Kruis voorschriften. Voor elke toepassing maken wij op verzoek voor u een BHV/medische tas die voor elke hulpverlener herkenbaar en eenvoudig te hanteren is.

EHBO en Medische producten

Al vele jaren is Yellowcom Medical een betrouwbare leverancier van EHBO/BHV materialen voor zowel de professionele hulpverlener (zoals ambulance en industrie) als voor het midden- en kleinbedrijf en instellingen (BHV).

Wij leveren kwaliteitsproducten en door samenwerking met producenten kunnen wij zorgen voor service en technische ondersteuning daar waar het nodig is. Ons aanbod is breed: van pleisters tot aan medische instrumenten, van verbandkoffers tot AED’s. Dankzij onze samenwerking met meerdere leveranciers kunnen wij meer dan 4000 verschillende producten snel leveren.