Menu Sluiten

AED

Levering AED

De aanschaf van een goede AED kan levens redden. Het is van levensbelang dat u erop kunt vertrouwen. Hoewel de meeste AED’s onderhoudsarm zijn en zelftesten doen, moeten er periodiek accu’s en elektroden vervangen worden. Daarom adviseren wij het afsluiten van een AED servicecontract zodat wij u deze zorg uit handen nemen.

Alle AED’s zijn veilig en voldoen aan alle protocollen en (inter)nationale wettelijk gestelde eisen en bezitten het CE-keurmerk. Een demonstratie op locatie is altijd mogelijk.

Is de AED gebruikt, zijn alle verbruiksartikelen zoals pads, accu’s en dergelijke snel geleverd en van originele kwaliteit.

Onderhoud AED

Vertrouw altijd op uw AED?

Met de aanschaf van een defibrillator, die wellicht ooit een leven kan gaat redden. Het is van levensbelang dat u erop kunt vertrouwen. Hoewel de meeste AED’s onderhoudsarm zijn en zelftesten doen, moeten er periodiek accu’s en elektroden vervangen worden. Daarom adviseren wij het afsluiten van een AED servicecontract zodat wij u deze zorg uit handen
nemen.

Eénmalige AED check-up

U neemt contact met ons op als u een éénmalige AED check-up wil laten uitvoeren. Onze servicemedewerker maakt een afspraak om de AED bij u op locatie te testen d.m.v. onze defibrillatortester. Indien nodig zal er een software-update uitgevoerd worden.

Jaarlijkse AED check-up

Voor de jaarlijkse AED check-up geldt hetzelfde protocol als bij de éénmalige check-up. Het servicebezoek zal jaarlijks terugkeren. Extra voordelen van een jaarlijkse check-up zijn dat u gebruik kunt maken van onze 24/7 bereikbare telefonische service, waarbij inzet, storingen of defect binnen 24 uur actie wordt ondernomen. Is de AED defect? Dan laten wij een vervangende AED voor u achter.