Menu Sluiten

Digitale Oefenklokken

Digitale-Oefenklokken met draadloze synchronisatie.

Deze unieke digitale radio gestuurde oefenklok is de basis van realistisch oefenen en/of training. De digitale klok met zeer grote digits wordt aangestuurd door een hyper moderne computer. Door het handmatig stoppen en starten van elk ingestelde tijd, wordt deze tijd verzonden naar elke Slave klok. Hierdoor staat er op elke extra klok in aparte ruimtes dezelfde oefentijd. Elke tijd is instelbaar en eenvoudig aan te passen. Deze ingestelde tijd wordt direct draadloos verzonden.
De klokken zijn voorzien van instelbare kleuren (Blauw (politie), Geel (Ambulance/ RAV), Wit (Ziekenhuis), Rood (Brandweer). Hierdoor kunt u de sectie en/of triageafdeling onderscheid geven. De oefenklokken zijn voorzien van een accu, waardoor u minimaal 8 uur uw oefening van de juiste tijd kan voorzien. Met de aparte adapter kunt u tijdloos de tijd weergeven.

Afstanden
Grotere afstanden of obstakels zoals beton en wanden, geen probleem. Hiervoor zijn er signaalversterkers/repeaters leverbaar.

Deze klokken zijn te huur.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze eenvoudig te bedienen oefenklok een gebruiksveilige en betrouwbare tijd aangeeft. YellowCom oefenklokken zijn vervaardigd volgens de huidige stand van de techniek.
Meer informatie, neem contact op.

Support
Vragen of advies? Neem contact met ons op. Ook beschikken wij over een handleiding.