Menu Sluiten

Over ons

Al 15 jaar een betrouwbare partner

YellowCom is al ruim 15 jaar een betrouwbare partner voor medische artikelen en communicatie. Gevestigd in Wijnjewoude (Friesland) maar opererend door geheel Nederland. Vraag gerust naar onze referenties en projecten.

YellowCom Communication & Medical Supplies is een groothandel/leverancier die voor de zakelijke markt. Verzorgt de levering van medische artikelen, passen bij de risicoanalyse van een gebruiker. Maatwerk is onze passie. Kan niet, bestaat niet. Van EHBO, inrichten van een BHV organisatie inclusief materialen. YellowCom verzorgt Crisis Continuïteit trainingen/opleidingsanalyse met bij behorende oefeningen.

Banken/verzekeraars/verzorgingstehuizen, garagebedrijven/hotels/maritiem, alle gebruikers vragen om maatwerk. YellowCom is de totaalleverancier voor maritieme, luchtvaart, zakelijke communicatie middelen. Uw geluid is onze zorg. Een goed advies voor het juiste communicatiemiddel. Eventueel schade? En/of aanpassingen, wij repareren voor u.

Wie goed doet, goed ontmoet

Wanneer je opereert in de medische sector ontkom je er niet aan zelf ook een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dit doen wij dan ook met veel plezier. Zowel voor, als achter de schermen. Zo zijn wij onder andere trotse sponsor van badmintonvereniging Ureterp.