Menu Sluiten

Overige Communicatie

Al sinds decennia worden portofoons gebruikt voor de communicatie tussen mensen. Professionele portofoons worden gebruikt in de beveiliging, industrie met diverse beveiligingen zoals explosieveilig.

De analoge portofoons worden nog veel gebruikt en zijn nog leverbaar. De nieuwe portofoons zijn ook te gebruiken als digitale portofoon, de opvolger van analoog. De analoge portofoons kunnen afgeluisterd worden door andere gebruikers. Dit kan bijna niet met digitale portofoons. Uitbreiden van uw huidige apparatuur. We horen het graag zodat uw investering in nieuwe apparatuur nog jaren mee kan en geschikt is om later over te gaan naar een digitale omgeving.

Amateur communicatie

Het radiozendamateurisme is een bijzondere en uitgebreide hobby. Met radioapparatuur kunt u alleen of in verenigingsverband contacten leggen met radiozendamateurs in Nederland en over de hele wereld. Voor de veeleisende radiozendamateur leveren wij apparatuur en aanverwante artikelen, zoals bijvoorbeeld coax kabels, connectoren, antennes. Wij zijn dealer van Icom, Kenwood, Yeasu.

Maritieme communicatie.

Marifoon is een samenvoeging van de woorden maritiem en telefoon. Marifonie is een radio ten behoeve van communicatie voor de scheepvaart. De maritieme radio werkt in de VHF band. Ook zijn er toepassingen voor de HF/korte golfband. Hiervoor wordt de term scheepsradio gebruikt. Voor het leveren van een vaste en of handmarifoon bent u aan het juiste adres voor advies en levering. Antennes en bekabeling zijn een belangrijk onderdeel van de installatie die aan eisen moet voldoen. Deze producten maken en leveren wij op maat.

Repeaters

Bij zowel analoge als digitale portofoons is het mogelijk om repeaters (versterker) te gebruiken. Een repeater zorgt dat het bereik fors wordt vergroot. Dit is van toepassing bijvoorbeeld bij staal en betonconstructies. Bij analoge portofoons kunt u maximaal één repeater gebruiken. Met digitale portofonie van Motorola of Kenwood is het mogelijk om meerdere repeaters in te zetten binnen uw systeem.

Luchtvaart

Luchtvaartcommunicatie valt onder één van de beste communicatietechnieken ter wereld. Dat komt onder andere door standaard procedures te hanteren. De apparatuur voldoet aan alle voorschriften en veiligheidseisen. Wij zijn top dealer van Icom, die garant staat voor een mooi assortiment dat wij voor u kunnen leveren en repareren.